Berlin, Germany Havelpark

At the end of 2018, the renovation of the Havelpark Dallgow (Havelland, Brandenburg) shopping centre was completed after two years of renovation. The modernization was intended to transform the outdated center again into a versatile and barrier-free place for families. In addition to the new colour and design concept, the shopping and gastronomy facilities were expanded. The main entrance was also given a new look during the conversion.

The entrance was equipped with a modern wood and glass façade and additionally set in scene with luminaires from Lightnet's Matric series. The special feature of the design: the structures of the entrance area are visually combined with the lighting elements that are installed in the ceiling of the newly built shopping street.

Applied products

Lighting design elements